Ogólnotematyczne forum patriotów... :)
Bobas
aka napisał:
Ale to i tak nie zmienia mojej wiary w istnienie ideałów, bo dane mi było takiego spotkać ;D
Mnie też, a bez narzeczonej byłby jeszcze bardziej idealny
Gosia napisał:
Nic wielkiego , tylko miły, dobry, wierny, kochający i żebym mogła się wtulić w jego silne ramiona
i oczywiście przy nim czuć się bezpiecznie
To ja!To ja!
Licealista
KONFuCIUX napisał:
nie znasz mnie
Sądzisz, że zmieniłabym swoje zdanie na temat ideału?
Hmm...
mój ideał ? hehe z nim będzie bardzo ciężko bo musi mieć dużo sprzeczności tak jak ja niestety...
Musi być silny szczególnie psychicznie ( chociaż patrząc na mnie to hmmm po tym ślubie niech mnie udźwignie i przeniesie przez ten próg i po tym niech na zawał mi nie pada bo to za wcześnie zeby wdową zostać chociaż ? za jedna okazją wesele i stypa... ?)dobra tam... takze silny psychicznie musi mnie zdominować no niestety... ale ma liczyc sie z moim zdaniem musi byc romantykiem (tak tak ciagła paplanina i zapewnienia o miłości...) wrażliwy musze czuc się przy nim bezpiecznie no i żeby nie lubił porządku ... no i niech to bedzie człowiek taki hmm staroświecki ? moze nie ale taki prawdziwy facet sprzed lat a nie to to co sie widzi co łazi na solarium i tyłek wpycha w kolejce przed dziewczynami
No i najważniejsze nie moze widzieć świata poza mną ... Dobra zna ktoś takiego ? Dawać numer
Przedszkolak
Kim Kolwiek napisał:
mój ideał ? hehe z nim będzie bardzo ciężko bo musi mieć dużo sprzeczności tak jak ja niestety...
Musi być silny szczególnie psychicznie ( chociaż patrząc na mnie to hmmm po tym ślubie niech mnie udźwignie i przeniesie przez ten próg i po tym niech na zawał mi nie pada bo to za wcześnie zeby wdową zostać chociaż ? za jedna okazją wesele i stypa... ?)dobra tam... takze silny psychicznie musi mnie zdominować no niestety... ale ma liczyc sie z moim zdaniem musi byc romantykiem (tak tak ciagła paplanina i zapewnienia o miłości...) wrażliwy musze czuc się przy nim bezpiecznie no i żeby nie lubił porządku ...no i niech to bedzie człowiek taki hmm staroświecki ? moze nie ale taki prawdziwy facet sprzed lat a nie to to co sie widzi co łazi na solarium i tyłek wpycha w kolejce przed dziewczynami
No i najważniejsze nie moze widzieć świata poza mną ... Dobra zna ktoś takiego ? Dawać numer
hmmmm. ja znam
dawaj numer !
Zapomiałam dodać chyba najważniejszego ... musi umieć tańczyć i w dodatku to lubić!
Przedszkolak
Kim Kolwiek napisał:
dawaj numer !
![]()
Zapomiałam dodać chyba najważniejszego ... musi umieć tańczyć i w dodatku to lubić!
czyżbyś znała moje słabe punkty? nie potrafię tańczyć, nie cierpię tego robić, zabawy, sylwestry to moja osobista tragedia...... przykro mi kim....odpadłem...
Przedszkolak
Kim Kolwiek napisał:
![]()
Spoko spoko ja Cie nauczę !
tegi chyba nie da rady nikt zrobić....
spokojnie... walczyka bedziesz tańczył ... pomylisz sie i masz klapsa!
Troszke się uczyłam tańca towarzyskiego i uwierz mi da się tego nauczyć
Przedszkolak
a pozatym już śpisz więc szkoda wody....
Przedszkolak
HaHa! Snajper! dobry film. .jakże prawdziwy ..
aka cóż za wymagania ;]
hehe chyba największe mam ja ale fiogor sie stara musze przyznać ;P
Bobas
Sailor napisał:
aka napisał:
Ale to i tak nie zmienia mojej wiary w istnienie ideałów, bo dane mi było takiego spotkać ;D
Mnie też, a bez narzeczonej byłby jeszcze bardziej idealny
No taaaaak... jakby byli bardziej dostępni to byliby jeszcze bardziej idealni ;P
Dud3k napisał:
aka cóż za wymagania ;]
Tak, wiem- trudno im sprostać